加拿大进出口外贸求助土耳其翻译



加拿大外贸

我在领英上加了一位土耳其的采购,他懂英语。我想了解一下他们的公司,但无奈不懂土耳其文介绍,又不好去问他。我用翻译软件也没翻译出来。这里有没有大神懂土耳其文?帮帮忙翻译一下?他们公司的网址是http://www.oyakmadenmetalurji.com.tr 。谢谢!
OYAK Maden Metalürji Grubu olarak çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve hissedarlarımızla birlikte Türkiye’nin küresel demir çelik gücüyüz.

Yaklaşık 12.000 çalışanımızla Türkiye’nin en çok istihdam yaratan kuruluşlarından biriyiz. Uluslararası kalite standartlarında sıcak ve soğuk haddelenmiş, kalay, krom ve çinko kaplamalı yassı çelikler levha, kütük ve kangal üretiyoruz. Ürünlerimiz ile otomotiv, beyaz eşya, gemi sanayi, boru imalatı, tarım ve ziraat aletleri, ısı sanayi, elektrik-elektronik sanayi, makine imalat sanayi, genel yapı ve ambalaj gibi sektörlere temel girdi sağlıyoruz ve ülkemiz sanayisinin gelişmesine öncülük ediyoruz.
Ana şirketimiz Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş., Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi olmayı sürdürüyor. Yassı ve uzun çelik üreten İsdemir, Sivas ve Malatya'da maden sahaları bulunan Ermaden, Romanya'da silisli çelik üreten Erdemir Romanya, Grup şirketlerine mühendislik yönetimi hizmeti veren Erdemir Mühendislik ile sektörün ebatlanmış yassı çelik ihtiyacını karşılayan Erdemir Çelik Servis Merkezi, grubumuzun Asya-Pasifik Bölgesi’ndeki satın alma, pazarlama, satış ve iş geliştirme faaliyetlerini yürüten Erdemir Asia Pacific Pte Ltd.,ve İsdemir’in ilave endüstriyel gaz ihtiyacını karşılama ve mevcut endüstriyel gaz sisteminin maliyetlerini azaltma hedefiyle kurulan İsdemir Linde Gaz Ortaklığı grubumuz bünyesindeki diğer şirketleri oluşturuyor. 2006 yılında OYAK bünyesine katılan grubumuz toplam varlıkları açısından Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. OYAK Maden Metalürji Grubu olarak ayrıca biri Ereğli, diğeri İskenderun’da faaliyet gösteren, bölgelerinin en büyüğü iki limana sahip bulunuyoruz.

评论
http://bbs.shanghai.com/forum-49-1.html

这里 横排3个翻译工具 也可以这里找人

评论
谢谢!

评论
如果还是不清楚,可以选择人工翻译哈,你这字数也不多,翻译很快的,欢迎联系

评论
问题解决了吗?

评论
我们是土耳其的钢铁厂我们的员工、客户、供应商和股东。

我们是土耳其最大的就业机构之一有大约12,000名员工。我们根据国际质量标准生产热镀锌钢板、棒材和锌材。我们的产品包括汽车、白色的东西、船舶、管道制造、农业和农业机械、电子工业、机械制造业、通用建筑和包装,并引领着我们的工业发展。
我们的主要业务是钢铁厂t . a土耳其的第一个也是最大的钢铁生产国。在罗马尼亚的亚美尼亚,在缅甸的亚美尼亚和马来西亚生产长钢的亚美尼亚和亚美尼亚需要工业用和钢为集团公司提供工程管理服务这是我们的第三世界气体合作组织成立的,旨在满足第二世界气体需求并降低现有工业气体系统的成本。第三世界气体合作组织成立了第三世界气体合作组织,旨在满足第三世界气体需求。第三世界气体合作组织成立了第三世界气体合作组织,旨在降低现有工业气体系统的成本。第三世界气体合作组织成立了第三世界气体合作组织,以满足第三世界气体需求。我们在2006年加入了xxx,这是土耳其最大的工业组织之一。作为一个矿金属集团,我们有两个最大的港口在亚历山大港。

评论
软件翻译出来的,大意应该没错

评论
这个软件可以多种语言互译,支持多种文档格式,想了解可以加我VX:15708287198、 QQ:2448652260
加拿大电商做区块链为什么都注册新加坡基金会 目前做区块链项目的客户都会通过注册基金会来作为项目的主体,为什么都在新加坡注册基金会,首先性价比高,而且新加坡市场也比较成熟,项目 加拿大电商露天电影首发——葡中双语字幕《中央车站》 http://bbs.shanghai.com/thread-1714999-1-1.html screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt='Click here to open new window\nCTRL+Mouse wheel to zoo
  ·生活百科 我无法登录麦当劳APP,如何解决?
·生活百科 关于安装太阳能后用电量增加的问题

加拿大进出口外贸

加拿大电商关于免抵退问题

加拿大贸易当月销项-进项=-6万元,当月FOB总价*退税税率为10万元,那么当月可退税是6万元,免抵4万元 请问:这免抵的4万是不是要留到下期再进行抵扣????? 评论 这个问题问财务了。 评论 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商EN10204-3.1 材质报告

加拿大贸易路过的前辈们有没有知道EN10204-3.1证书的? 我的客户现在要求材质报告上要注明EN10204-3.1字样,但是原厂的材质报告几乎没有这个字样。国内的大厂,基本上通过了各种认证,是不是他们 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商外贸小白趟过的雷

加拿大贸易本人4个月换了3份工作,现在这份工作月底又要换工作了。我就说说我都遇到过哪些坑和哪些坑人的公司。 算算,去年毕业到现在有一年了。大学毕业就跑市场,自己创业,结果被现实 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商订舱订不到怎么办

加拿大贸易刚接触公司的地板产品,前辈却告诉我,目前最大的问题是除非是大公司订购,否则高昂的运费白搭。今天带我的前辈给我算了一下运费,都一万八了都。而且说订舱也订不到。那我来 ...